Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivs- og cookiepolitik

PRIVATLIVS- OG COOKIEPOLITIK

Her kan du læse om Okholm Lighting A/S’ politik vedrørende indsamling, behandling, videregivelse og opbevaring af de personoplysninger, du afgiver, når du færdes på vores hjemmeside og når du tilmelder dig vores nyhedsmail. Derudover kan du læse nærmere om vores cookiepolitik. Politikkerne skal være med til at skabe sikkerhed omkring dine personlige data samt sikre, at vi hos Okholm Lighting A/S opfylder betingelserne i henhold til den nye persondataforordning (GDPR), som træder i kraft den 25. maj 2018.

Når du besøger Okholm Lighting A/S’ hjemmeside www.okholm-lighting.dk eller tilmelder dig vores nyhedsmail, er vilkårene i disse politikker gældende.

Okholm Lighting A/S beskytter dine personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af de personoplysninger, vi modtager fra dig. Okholm Lighting A/S anses som værende dataansvarlig i henhold til den gældende persondatalovgivning.

Hvis du ikke ønsker at acceptere nedenstående vilkår, bedes du undlade at benytte vores nyhedsmail og funktionerne på Okholm Lighting A/S’ hjemmeside.

1. Indsamling af personoplysninger

Personoplysninger er oplysninger såsom navn, adresse og e-mail, som kan identificere dig som person. Okholm Lighting A/S gennemgår løbende de registrerede personoplysninger og sletter de oplysninger, der ikke længere er relevante at behandle og de oplysninger du som bruger ønsker slettet.

Når du tilmelder dig vores nyhedsmail og/eller færdes på vores hjemmeside, herunder også foretager kontakt til vores medarbejdere, forudsætter det, at du afgiver dine personoplysninger. Dette er nødvendigt af hensyn til at kunne sende dig nyhedsmail og bruge hjemmesidens fulde funktionalitet. Det betyder, at vi indsamler og registrerer de personoplysninger, du afgiver på hjemmesiden i forbindelse med de funktioner du benytter på hjemmesiden.

1.1. Hvilke oplysninger indsamles?

Når du færdes på Okholm Lighting A/S’ hjemmeside, indsamles nedenstående oplysninger om dig:

  1. Hvilke sider du har kigget på samt hvornår og hvor længe.
  2. Hvilken browser du bruger.
  3. Hvilken IP-adresse du har.
  4. Hvilket land du kommer fra.

Ved hjælp af cookies indhentes ovennævnte oplysninger, og der henvises derfor til den gældende cookiepolitik nedenfor, som indeholder nærmere oplysninger omkring dette.

1.1.1. Kontaktformular

Hvis du vælger at kontakte Okholm Lighting A/S gennem vores kontaktformular på hjemmesiden, bliver dine indtastede personoplysninger gemt for at sikre den efterfølgende kontakt. Hvis det bliver relevant, bliver dine personoplysninger gemt i vores CRM- og ERP-system.

For at kunne gennemføre kontaktformularen skal du indtaste nedenstående oplysninger, som efterfølgende bliver behandlet:

  • Navn
  • E-mailadresse
1.1.2. Nyhedsmail

For at du kan tilmelde dig vores nyhedsmail skal du give dit samtykke samt afgive nedenstående oplysninger i tilmeldingsformularen:

  • Navn
  • E-mailadresse
  • Virksomhed

Disse oplysninger bliver videresendt til Mailchimp, som udbyder tjenester indenfor e-mailmarkedsføring. Oplysningerne bliver gemt i Mailchimps og vores egen database indtil vi ikke bruger Mailchimps tjenester længere eller indtil du ønsker at få oplysningerne slettet. Du kan få slettet dine oplysninger ved at anmode om dette via e-mail, hvor du oplyser, hvilken e-mail du ønsker at få slettet. Du har til enhver tid mulighed for at afmelde dig nyhedsmailen via de links, der er i bunden af mailen eller ved at kontakte Okholm Lighting A/S jf. afsnit 6.

For at kunne målrette vores nyhedsmail, registrerer vi din aktivitet inde på nyhedsmailen herunder blandt andet, hvilke links du besøger samt dertil hørende hyppighed.

1.2. Formålet med indsamlingen og opbevaringsperiode

Som nævnt tidligere bliver dine personoplysninger via kontaktformularen gemt for at sikre den efterfølgende kontakt. Vi indsamler dine angivne kontaktoplysninger samt virksomhed i forbindelse med tilmelding af vores nyhedsmail for at kunne gennemføre din tilmelding og levere relevante nyhedsmail.

De indsamlede personoplysninger behandles med henblik på at opdatere/tilpasse vores hjemmeside, fremsende relevante nyhedsmail vedrørende belysninger, projekter, invitationer til events og konkurrencer.

Okholm Lighting A/S opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne opfylde de ovennævnte formål og indtil du ønsker at de bliver slettet. Det betyder, at vi opbevarer ovennævnte personoplysninger, så længe du er tilmeldt vores nyhedsmail og indtil du anmoder om at blive slettet. Hvis du framelder dig, sletter vi dine person- og kontaktoplysninger inden for 30 dage, medmindre der er specifikke krav på opbevaring af dine oplysninger.

2. Videregivelse af dine personoplysninger

Hos Okholm Lighting A/S har vi også tredjeparter, der behandler dine personlige data for os, således til de kan udføre deres tjenester. Nedenfor kan du se alle, der modtager dine oplysninger:

  • Interne medarbejdere.
  • Forretningspartnere som yder service med henblik på vedligeholdelse af markedsføring og hjemmeside.
  • Betroede tredjemænd som er nødvendige for at kunne opfylde aftaler vedrørende levering, betaling og servicering.

Dine personoplysninger gives ikke videre til andre parter end de ovennævnte uden dit samtykke, medmindre det for eksempel er krævet i forbindelse med en gældende lovgivning eller fastslået ved dom. 

3. Links til andre hjemmesider

På vores hjemmeside kan der forekomme links til andre hjemmesider. I den forbindelse er vi ikke ansvarlige for deres indhold, procedurer mm. med henblik på behandling af dine personoplysninger. Vi råder dig derfor til at læse den pågældende hjemmesides politikker vedrørende anvendelse af cookies og personoplysninger.

4. Okholm Lighting A/S' brug af cookies

På vores hjemmeside bruger vi cookies for at kunne tilbyde dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Funktionerne på hjemmesiden kræver brug og lagring af cookies. Hvis du vælger at deaktivere vores brug af cookies, kan du ikke forvente, at vores hjemmeside fungerer optimal.

Når du færdes på vores hjemmeside www.okholm-lighting.dk, accepterer du vores brug af cookies. Vores hjemmeside bruger cookies til nedenstående formål:

  • Trafikoplysninger for at kunne foretage besøgsstatistik
  • Forbedre hjemmesiden og sikre optimal brugervenlighed

Oplysninger, som er indsamlet af cookies og andre teknologier, bliver kun behandlet som ikke-personlige oplysninger, så længe der ikke er tale om personlige oplysninger. Eftersom at IP-adresser eller andre lignende identifikatorer anses for værende personlige oplysninger jf. lovgivningen, bliver disse behandlet som personlige oplysninger. Det samme er gældende, hvis ikke-personlige oplysninger bliver kombineret med personlige oplysninger.

Vil du undgå brugen af cookies, skal du slå cookies fra i din browser jf. afsnit 4.3 ”Undgå brugen af cookies” nedenfor. 

4.1. Hvad er cookies?

Cookies er en tekstfil, som bliver gemt i din browser på computeren. Det muliggør, at hjemmesiden kan huske din enhed med henblik på de valg, du foretager dig på hjemmesiden også næste gang du besøger vores hjemmeside. Det kan være tidligere anvendte søgeord og sprogvalg på hjemmesiden.

En cookie kan ikke foretage ændringer på din enhed. I cookies bliver ingen identificerbare personoplysninger gemt, kun din IP-adresse. Indholdet i cookies bliver ikke delt med andre end de ovennævnte, og indeholder ikke virus. Det er kun de oplysninger du angiver på hjemmesiden, som cookies kan huske for dig til dit næste besøg på hjemmesiden.

4.2. Hvilke cookies anvender hjemmesiden?

Udover de portion system/funktions cookies som sættes, benytter vores hjemmeside følgende cookies:

Google Analytics:

_gat: På antallet af forespørgsler til serveren drosler denne cookie hastigheden. Denne cookie udløber hvert minut.

_gid: Denne cookie undersøger varigheden af dit besøg på den pågældende webplacering. Når sessionen slutter, bliver denne cookie slettet automatisk.

_ga: Det er en cookie fra Google, som overvåger trafikken på hjemmesiden. Den sporer antal besøg samt tidspunktet, det aktuelle besøg og førhen værende besøg.
Disse data opbevares op til 2 år.

Du har mulighed for at fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

4.3. Undgå brugen af cookies

Du bestemmer selv, om du vil tillade Okholm Lighting A/S at anvende cookies. Det er også muligt at slå cookies helt fra i din browser, men det har konsekvenser. Du skal være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke anvende funktioner, som forudsætter, at hjemmesiden kan huske dine valg.

Du finder vejledning til cookieindstillinger via dette link: http://minecookies.org/cookiehandtering/.

5. Datalækage

Hvis der er nogen form for mistanke om sikkerhedsbrud eller datalækage fra vores interne servere eller eksterne partnere, tages der initiativ til at sikre personoplysninger og andre eventuelle følsomme oplysninger bedst muligt.

Det omfatter blandt andet lokalisering af brud, begrænse skaden så vidt som muligt, eventuel reetablering af mistede data og meddelelse af skaden til de pårørende samt Datatilsynet.

Vi beder dig at kontakte os, hvis du har mistanke om sikkerhedsbrud eller datalækage fra Okholm Lighting A/S.   

6. Ændringer af politikkerne

Vi forbeholder os retten til at kunne ændre vores politikker vedrørende anvendelse af cookies eller behandling af dine personoplysninger på grund af ændringer i vores tekniske løsninger, nye services, lovgivningen eller andet lignende. Du har til enhver tid mulighed for at læse vores nyeste version af privatlivs- og cookiepolitik på vores hjemmeside: www.okholm-lighting.dk.

7. Datastyring

Denne hjemmeside datastyres af: Okholm Lighting A/S med CVR nr. 14489738.

Okholm Lighting A/S
Håndværkervej 5
6270 Tønder.

Telefon: 74 71 04 36
Mail: mh@okholm-lighting.dk

8. Ret til indsigt, mulighed for sletning og klageadgang

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få oplyst, hvilke personoplysninger Okholm Lighting A/S behandler om dig, og hvad baggrunden er herfor, ligesom du har ret til at få udleveret dine personoplysninger. Derudover har du ret til at få rettet ukorrekte eller vildledende personoplysninger, som er registreret om dig hos os. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger. Du kan rette henvendelse til Okholm Lighting A/S ved at skrive til følgende e-mailadresse: mh@okholm-lighting.dk eller ringe til: 74 71 04 36. Derudover har du også mulighed for at klage til Datatilsynet over behandlingen af dine oplysninger ved at ringe til: 33 19 32 00.

I forhold til det samtykke du har givet til Okholm Lighting A/S i forbindelse med din tilmelding af nyhedsmail, kan du altid tilbagekalde den pr. e-mail eller via afmeldingslinket i nyhedsmailene. Det samme gælder, hvis du ønsker, at vi skal slette de personoplysninger, du har angivet i forbindelse med tilsendte forespørgsler og tilbud.

9. Har du spørgsmål eller kommentarer?

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer i forbindelse med vores privatlivs- og cookiepolitik, er du velkommen til at kontakte os via mail: mh@okholm-lighting.dk eller telefon: 74 71 04 36.