The meeting rooms of Donaco

Donacos mødelokale

En flot og velvalgt belysningsløsning til virksomhedens mødelokale samt stor kreativitet gør, at titlen som månedens belysningsprojekt i november går til Donaco.

For Donaco, der har specialiseret sig i at udvikle profilgaver, er mødelokalet i Lyngby et af de centrale rum, da det er her, de kreative ideer opstår. Og kreative ideer er nødvendige for virksomheden, der lægger stor vægt på at skabe unikke profilgaver, som skaber glæde hos modtageren.

Da virksomheden flyttede fra Rødovre til sin nuværende placering i Lyngby, var der behov for ny belysning til mødelokalet, der er lyst og meget indbydende og stilfuldt indrettet med et rundt bord som det naturlige samlingspunkt i midten. Valget faldt på en SCAN ringkrone fra Okholm Lighting, der er placeret centralt over bordet, så medarbejderne får tilstrækkeligt lys til at få lyse og kreative ideer. Ringkronen er diskret og stilfuld og et naturligt valg i forhold til den øvrige interiør og de lyse omgivelser. Dette gør, at titlen som månedens belysningsprojekt i november går til Donaco.

Donaco har benyttet virksomhedens kreative medarbejdere til at lave en særdeles kreativ juleløsning med ringkronen som det centrale element. Således er der ophængt en stor pyntet adventskreds under ringkronen med nogle af virksomhedens unikke produkter. Dette er der kommet et rigtig flot billede ud af, som pryder virksomhedens 2006 julekatalog.

Technical specifications:
  • Remark:
  • Builder/client: Donaco A/S