Wall lightsHos Okholm Lighting designer vi vores væglamper i tæt samarbejde med dygtige designere og arkitekter. Vi har mange års erfaring med at skabe væglampe til forskellige rum og formål. Vi udvikler lamper, som tager højde for rummets æstetik og form, samt hvordan lyset skal opleves på et bestemt sted. Den rette væglampe kan være stemningssættende og yderst funktionel på områder, hvor der er brug for en særlig løsning eller ekstra belysning.

Når vi hos Okholm Lighting går til en opgave, sætter vi os først og fremmest ind i de ideer, visioner og koncepter, kunden ser for sig. På den måde sikrer vi, at belysningen imødekommer de rette behov og ønsker. I designprocessen kan vi med andre ord gøre uhåndgribelige ideer til virkelighed og præsentere et produkt, der er skræddersyet til formålet.

Specialdesignede lamper til væggen

Hos Okholm Lighting er lys, skygger og materialer alle store overvejelser, som vi aldrig går på kompromis med. Dette gør, at vi sammen med vores fagligt kompetente designere og arkitekter kan udvikle unikke væglamper, som er i stand til at forme lyset på den ønskede måde.    

Vi stræber altid efter at levere en komplet løsning, og skulle der mod forventning opstå situationer, hvor der skal justeringer til, så er vi naturligvis også klar med værktøjskassen. Hos Okholm Lighting har vi stor erfaring med et væld af lysprojekter – tag et kig på et udvalg her på siden.