Light sculpturesHos Okholm Lighting er vi eksperter, når det kommer til enhver form for belysning, heriblandt kreative og innovative lysskulpturer. I tæt samarbejde med vores kunder, omsætter vi koncepter, ideer og ikke mindst visioner til virkelige og håndgribelige lysskulpturer, der passer perfekt ind i det rum, den er tiltænkt. En lysskulptur skal mere end bare at lyse op, og derfor er det vigtigt, at vi udvikler et produkt, der kan være stemningssættende og skelsættende på én og samme tid.

Vi har mange års erfaring med udvikling af lysskulpturer og trækker både på vores egen knowhow samt vores samarbejder med arkitekter og designere. Dette samspil betyder, at vi kan tilbyde belysning af høj kvalitet med den rette funktionalitet samt give råd og vejledning, når det kommer til valg af belysning.

Lysskulpturer af dansk design


Hos Okholm Lighting står vi klar med professionel sparring og vejledning, når det kommer til valg af belysning. Med lysskulpturer er der tale om et særligt samarbejde, eftersom at vi i én belysningsform skal binde lys, æstetik, rum og materialer sammen. Skulpturen skal både være funktionel og give beskueren en oplevelse, og det stiller krav til det samarbejde, vi har med designere og arkitekter. Vi er vores ansvar bevidst og sætter en ære i netop at skabe tryghed gennem hele processen. Se vores tidligere belysningsløsninger med lysskulpturer her på siden, og bliv inspireret til nye kreative ideer.