Desk lamps

Hos Okholm Lighting er vi eksperter i at finde de rette belysningsløsninger, heriblandt pultlamper til ethvert behov. Pultlamper skal først og fremmest levere et godt lys, men derudover skal de også være elegante og diskrete. Vi fokuserer på de små detaljer såvel som de større, æstetiske linjer.

Der er stor forskel på, om en pultlampe skal placeres i et kirkerum, et retslokale eller på et bibliotek. Hos Okholm Lighting laver vi special design og skræddersyede løsninger, der kan imødekomme kundens behov og ønsker. På den måde kan vi omsætte ideer og kreative visioner til produkter, som kunden kan se for sig.

Pultlamper til ethvert behov og rum

Hos Okholm Lighting tilbyder vi blandt andet pultlamper til kirker, offentlige bygninger og diverse institutioner. Vi arbejder tæt sammen med fagstærke arkitekter og designere, der ved, hvordan lys arter sig, hvordan forskellige materialer spiller sammen. På den måde kan vi udvikle en pultlampe, der har det æstetiske udtryk, som passer til rummet, og som samtidig giver det perfekte lys til brugeren af lampen. Er I på udkig efter pultlamper af høj kvalitet, kan vi hos Okholm Lighting hjælpe med at finde frem til den rette løsning.