Custom design

''Specialbelysning

Hos Okholm Lighting er vi eksperter i specialbelysning og skræddersyede lysløsninger til større projekter, rum og områder. Ud fra kundens ønsker og behov udvikler vi specialdesignede belysningsløsninger til de helt store rum, der kræver en særlig belysning. Vi har altid blik for de æstetiske linjer, og vi sætter en dyd i at levere et smukt design, som formår at binde rummet sammen som en helhed.

Vi har en meget professionel tilgang til alle projekter, og vores erfaring gør det muligt at omsætte innovative løsninger til virkelighed. I samarbejde med vores arkitekter og designere udvikler vi løsninger i specialbelysning til nye, større og allerede etablerede projekter. Her tilbyder vi belysning til blandt andet kirker, offentlige bygninger og generelt lys til større rum. I designprocessen tager vi højde for materialevalg og sammensætning, hvilket resulterer i, at belysningen er med til at skabe den unikke oplevelse, som der skal være, når man træder ind i rummet.

Specialdesignede belysning

Har I behov for et specialdesign indenfor belysning, kan vi hos Okholm Lighting tilbyde ekspertviden på området og sparer gerne om innovative ideer og koncepter. Vi har vi skabt flere enestående løsninger i Danmark og i udlandet. Se vores tidligere projekter inden for specialbelysning, og bliv inspireret til det næste store lysprojekt.